Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba
Kapcsolat


Ügyfélszolgálat:
hétköznap 9 – 16 óráig
Tel: 06-30-573-9197
e-mail cím: ezoterikustanacsok@gmail.com

* Az ügyfélszolgálat a személyes problémákban nem ad tanácsot,
* Személyes problémák negatív energiáinak a feloldására, tanácsadásra Privát konzultáción lehetek a segítségedre.
* Privát konzultációhoz időpontért hívj ezen a számon
B.Nagy Magdolna
06-30-573-9197

Ahol találkozhattál velem >>

Telephely címe / Posta cím:
B Nagy Magdolna
1181 Budapest XVIII.
Csontváry Kosztka Tivadar utca 48. 2 /12


Telefonszám:
06-30-573-9197

Adószám:
46480655-1-43

Folyószámlaszám:
UniCredit Bank
10918001-00000057-76180002Adatkezelés nyilvántartási száma:
hirlevélküldéshez
NAIH-59025/2016.


Adatkezelés nyilvántartási száma:
üzemeltetéshez
NAIH-59026/2016Jogi nyilatkozat >>

Általános szerződési feltételek >>

GDPR Adatvédelem, adatkezelési tájékoztató >>Szeretnél több pénzt? Elfogadod ehhez az angyali segítségget? kattints ide http://ezoterikustanacsok

Jogi nyilatkozat.

Ezoterikustanácsok, B.Nagy Magdolna – Kristályenergiák, Angyali energiák használata és minden más online kurzushoz, CD-hez, hangfelvételhez, videóhoz, e-bookhoz, és minden más privát konzultációhoz, tanfolyamhoz és információhoz tartozó nyilatkozata.Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.
Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat.
Tevékenységem, semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek.

Tartsd szem előtt, hogy minden, ami elhangzik egy hangfelvételen, videóban, on-line tanfolyamon, vagy személyes tanfolyamon, on-line vagy személyes konzultáción, kezelésen, azok javaslatok. A lépések megtételéhez Neked kell meghoznod a saját döntésed, ami a Te felelősséged! Minden, ami elhangzik egy konzultáción, kezelésen, soha nem helyettesíti, vagy írja felül az esetleges orvosi diagnózist, kezelést.


A tanfolyamokon, e-bookokból, hangfelvételekből, videókból, CD-ből, privát konzultációkon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító illetve pszichoterápiás kezelésre, és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére.
Ha a tanfolyamot elvégzett személyhez, az általam készített bármilyen információs anyagot használóhoz forduló kliens, bármilyen mentális, egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, köteles a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítani.

Mivel a mai világ még nem ismeri el hivatalosan az energia gyógyászatot, az információs terápiákat, ezért:

Az oldalon, kurzuson, és a felvételeken közölt információkat, csupán információs forrásként nyújtom, és nem diagnózis és kezelési céllal.
Ezt az információt, nem a páciens oktatásának szánom, nem hoz létre semmilyen páciens, terapeuta kapcsolatot, és nem arra van, hogy helyettesítse a szakember diagnózisát és kezelését.
Arra kérlek, hogy konzultálj az orvosoddal, mielőtt bármilyen terápiás döntést hozol, vagy kérj útmutatást, egy speciális szakembertől, a konkrét egészségügyi problémádhoz.

Az ezoterikustanácsok, B.Nagy Magdolna - kifejezetten elutasít minden felelősséget, és nem terheli semmilyen kötelezettség, semmilyen kár, veszteség, sérülés miatt, amiatt, hogy támaszkodsz bármilyen információra ami az oldalon illetve a hozzá tartozó youtube csatornán, facebook csatornákon illetve bármilyen más oldalon, újságban B.Nagy Magdolna által publikált írott vagy bármilyen hanganyag, videós, Tv-s anyagban megjelenik.

B.Nagy Magdolna
Út a könnyebb életedhez Négyszemközt Privát tanácsadás Jólét teremtést segítő estek Kölönleges Mandalák BLOG Kapcsolat Csodák Ajándékba